Luvghul har släppt debut-EPn “Eternal Punishment”

Luvghul Eternal Punishment

Luvghul är ett horror-punkband från Örebro som nyligen har släppt sin debut-EP Eternal Punishment på K&K Records.

Luvghul lutar mer åt hardcore och Oi! jämfört med exempelvis Left Hand Black som går åt det mer klassiska punkabilly-hållet. Det är rått och låter punkigt DIY-igt. Jag kommer inte gå in så djupt på den här EPn eftersom det från början är ett sound som jag vet inte kommer falla mig i smaken, och därför inte kan göra en rättvis bedömning av. Texterna tar upp lite råare horror-ämnen, det är inte mycket kärlek och gull här. Dr Steinman, från vad jag antar är Bioshock, får en låt tillägnad sig, liksom Stephen Kings Carrie. Titlarna Blood-Soaked Babes from Outer Space och Funeral Fuck talar för sig själva.

Som sagt är det inte riktigt ett sound som går hem hos mig, men gillar man lite råare punk så får man definitivt det här, med en horror-tvist.